Denna gången blev det kyckling i hoisinsås medpakchoi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Några stående favoriter är biff med bambuskott, friterad kyckling i sötsursås och tikka masala. Pakchoi är en kålsort och den blir så god när den får fräsa ihop med dom övriga ingredienserna
Vad sägs om wokmedkyckling, morötter och kål. Skär limen i klyftor och servera till woken. Vänd ner nudlar, grönsaker och vinägerblandningen i pannan medkycklingenoch rör runt
Blanda och lägg upp på fat eller i portionsskålar tillsammans medpakchoi. Tillsätt haricots verts tillsammans med limesaft, honung, soja, sesamolja och nudlarna
Man kan till exempel experimentera med alla mjölsorter man har hemma i skafferiet och göra ett tunnbröd som inte bara är gott, men också är nyttigt, glutenfritt, laktosfritt och veganskt
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Grönsakerna tillsammans medkyckling, en massa grön pesto och nudlar bildade en god wokrätt som inte alls tog lång tid att tillaga
Thailänsk snabbwok. Smaka av med peppar och socker. Servera med nykokt ris. Pakchoi har jag använt förut men för er som missat det och inte använt det tidigre så rekommenderar jag verkligen att prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.