Smaka av med salt, peppar, lime och fond. Servera grytan tillsammans med nykokt ris. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Fast jag hade nog kunnat ha ännu mer grönsaker - om jag hade orkat hacka, skära, strimla ochsteka/woka allt
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. När de är klara skölj i kallt vatten och lägg tillbaka i kastrull och blanda i olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.