Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Stek kycklingfilén i bitar. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Servera kycklingenmedpestooch chiliris. Dela kycklingfiléerna på hälften, salta och peppra och lägg tillsammans med tomater på en plåt eller i en ugnssäker form, ringla över olivolja
Vad sägs om wokmedkyckling, morötter och kål. Skär limen i klyftor och servera till woken. Vänd ner nudlar, grönsaker och vinägerblandningen i pannan medkycklingenoch rör runt
Fyll kycklingenmed ost och tomater. Mjuk och tillgivet drickvänlig smak med diskret ton av vanilj, kakao och rostade fat i lätt men ändå välmatad modern veronestil
Skär ett snitt längs kycklingenoch fyll dom medpesto. Kyckling. Kyckling. Kycklingmedpestooch bulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. 1 dl pesto. Lägg i en ugnssäker form och kör i mitten av ugnen ca 40 minuter. 500 g kycklingfilé. 1 dl pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.