De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Om alla vill ha nudlar så avslutar man med att blanda in nudlar i woken så att de också tar smak av allt gott, men eftersom det var olika önskningar hos oss serverade jag woken som den var
Så extra glad eftersom den innehåller väldigt mycket grönsakeroch nyttigheter. Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera
Lägg grönsakeroch kyckling pånudlarnaoch toppa med koriander och jordnötter. Koka nudlarna enligt förpackningen och lägg sedan upp de på ett stort serveringsfat
Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Koka nudlar enligt anvisningar på förpackningen. Vänd sist ner de avrunna nudlarnaoch vänd runt. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
Stek löken och paprikan mjuka i riktigt med olivolja påmedelvärme, salta och peppra. Här kommer en fantastisk vardagsrätt som även fungerar bra om man får gäster mitt i veckan och har lite mindre tid att laga något extra gott
Låt puttra påmedelvärme tills grönsakerna mjuknat lite. Tillsätt grönsakernaoch resten av oljan. Maja och Emil blev så sugna på denna rätten igår när vi berättade vad vi ätit i Norrköping igår
Fyll det gräddade pajskalet med kyckling, broccoli, tomater och ost, och fördela äggsmeten över. Jag fick lite kyckling kvar sedan jag gjort min helstekta kyckling i ugn, och de resterna använde jag i en paj, tillsammans med broccoli, tomater, ost och senap
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
Häll i mer olja och lägg i grönsakerna (beroende på vilka ingredienser man väljer, så bör man börja med de grönsaker som tar längre tid och lägga i de som går snabbare lite längre fram
Hetta upp en wokpannamed olja i ochwoka kycklingen i omgångar på hög värme. Dessutom är det bättre ur miljösynpunkt med svenska, frysta grönsaker än grönsaker som kanske både har fraktats med lastbil och båt runtom i världen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.