krämig sill som andas sommar och skärgård. Ingen midsommar utan sill, eller hur. Denna variant med stenbitsrom och två sorters lök tycker jag känns somrig, och med 5-minuters sill är den verkligen superenkel att fixa
Fruktsallad är verkligen en underskattad dessert eller för den del även mellanmål. Efter en måltid är det gott av avsluta med något sött för att man ska känna sig nöjd och belåten
Köttbullar har en självklar plats på julbordet tycker jag. Till jul brukar jag tillsätta finhackad rödlök och krydda köttbullesmeten med malda nejlikor för att få en mer julig smak
Ett spännande tillbehör till julmaten som avviker från det traditionella, dessutom tillför rätten grönsaker till julbordet som balanserar de mer traditionella, rustika och salta kötträtterna
Börja med att ta fram alla ingredienser till såsen i god tid så att de blir rumstempererade. Lägg äggula, senap, salt, kryddnejlika och peppar i en bunke
Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör utan att löken får färg. Blanda ströbröd, vatten och grädde i en skål och låt det svälla i 5 minuter
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul