Det som gör den här woken alldeles magisk är såsen på soja, honung, ingefära, risvinäger med mera. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
Woka nu grönsakerna, börja medmorötterna som är hårdast och låt sedan de övriga grönsakerna wokas i omgångar och i sista svängen låter du ingefära, vitlök och chilihacket fräsa med
Skala morötternaoch skär dem julienne (alltså i tunna strimlor). Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagade woken
servera woken i rostat pitabröd med lite sweet chili blandat med creme fracihe. Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Skala och finhacka löken och låt fräsa medkycklingen i någon minut. Jag hade världens sug efter dragonsås, så jag letade upp ett nummer av LagaLätt där jag fann en sådan sås medkyckling i
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
Currywokmedkyckling. Eftersom man ska ha hög värme och ständigt röra om i woken, är det perfekt att den ene kan ägna sig åt wokandetoch kryddandet medan den andre hackar grönsaker och annat som ska i
vårlöks kompott med tomat, lika bra om inte bättre med köttfärs och ris men jag. Jag började med. svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.