Visst gör vi kroppkakor alldeles för sällan. Tillsammans med grillad spetskål rårörda lingon, bryntsmöroch stekt rimmat sidfläsk är det kanske en av de godaste luncherna jag ätit på väldigt länge
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Blanda lingon och socker och krossa dem med en ballongvisp. Stek kantareller med löken i lite smör. Lägg timjankvistarna i en kastrull, tillsätt smöroch bryn tills det blivit gyllenbrunt och doftar knäck och karamell
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Servera med räk- och äggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller kokt potatis. Smält smöret i en kastrull på hög värme, när smöret smält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skumma och du ser att det börjar bli brynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.