Potatisrätter

Potatisrätter

Pytt i panna

Pytt i panna

Ingredienser Portioner. 4 1200 g stor potatis 3 stora gula lökar 600 g stekt eller kokt kött och korv 3 msk olja 3 msk smör salt och svartpeppar 1 kruka persilja Till servering stekt ägg inlagda rödbetor saltgurka Lägg till i inköpslistan
Fransk potatissallad

Fransk potatissallad

fast potatis. 1gul lök, hackad. 1fransk senap. 1vinäger (valfri sort). 1matolja tex raps- eller solrosolja. 1salt och vitpeppar
Bakad potatis

Bakad potatis

4 potatisar (stora). 1salt. 1smör. 1gräddfil. 1bacon. 1gräslök. 1Till servering. salt smör gräddfil bacon gräslökFörvärm ugnen till 225°
Påskig potatissallad

Påskig potatissallad

Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 500 g små potatisar (gärna kulpotatis) 500 g vegetarisk grönhydrat pytt (gul- och orange morot, kålrabbi och rödlök) 1 msk olivolja 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 citron 1 kruka basilika 1 msk dijonsenap 2 dl crème fraiche 65 g babyspenat Till servering prinskorv Lägg till i inköpslistan
KROPPKAKOR (GLUTENFRIA)

KROPPKAKOR (GLUTENFRIA)

Dom här kroppkakorna var våran middag i går,jag hade aldrig prövat att göra dom glutenfria någon gång, men resultatet blev jätte bra, ominte bättre än med vanligt mjöl, så alla nikroppkaksälskare testa dessaDETTA BEHÖVER DU