Fördela potatis, lax, rödlök och ägg på tallrikar. Toppa med gräddfil, gräslök och dill. Fortsätt värma under omrörning tills den har en gyllenbrun färg och nötig doft
Skeda över bryntsmöroch toppa med en dillkvist. Om du har torskrygg med skinn lägger du ner torsken med skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Börja med att koka polisen och äggen, skiva potatisenoch hacka äggen. Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor
Servera med citronklyftor ochpotatissalladen. Dela ev potatisenoch fördela på ett uppläggningsfat. Vänd upp en glödande vedklabbe och lägg på torsken med skinnsidan nedåt
Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås ochpotatisgratäng. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.