Lägg matjes på brödet och toppa medägg, rödlök, dilloch gräslök. Skala och hacka äggen grovt. Vidservering, ringlabryntsmör över smörrebrödetochriv av några varv på kvarnen
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot ochdill. Bottna ett fat medpotatisenoch salta lätt. Bryn smöretprecis före serveringi en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Sparris funkar ju bra nu under våren ochägg kan man ju äta även fast det inte är påsk. Vi mötte upp min bror medfamilj där så barnen fick leka av sigordentligtochvi kunde sitaoch njuta i solen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.