En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrot och skiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Servera med valfria tillbehör, t ex kokt potatis (eller ångad broccoli och blomkål för lågkolhydratsätare), det skirade smöret, ägghacket och/eller färskriven pepparrot
Servera med nypotatis koktmed mycket färsk dill, nykokta primörer, skiratsmör och riven pepparrot. När det bjuds nypotatis, ugnskokt fisk och skiratsmör är barnen inte direkt svårtrugade
Servera medkokt potatis och ägg i skiratsmör. Häll över smält smör. Lättrimmad torsk, 3-4 portioner600 g torskfilé2 tsk salt1 tsk socker0,5 tsk stött vitpepparLägg filérna i långpanna klädd med bakplåtspapper. *Kokt torsk, 3-4 portioner600 g (lättrimmad) torskfilé1 nypa salt3 cm av det ljusa på en purjon0,5 st lagerbladKoka upp vatten med saltet, purjon och lagerbladet. Koka 2 min, lägg i fisken, täck kastrullen medsmörpapper och lägg på ett lock. *Ägg i skiratsmör100 g smör2 äggKoka äggen i 10 min, skalla och hacka dem och lägg i såsskål
Servera torsken medkokt potatis, skiratsmör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. Kokt torsk. lägg torsken med lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, brynt smör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Ringla över det brynta smöret och toppa med brödsmulorna. Bryn resten av smöret i en kastrull. Smula brödskivorna och stek smulorna frasiga i 1-2 msk smör. 100 g Arla® Svenskt Smör. 4 st kokta ägg
Servera fisken medsmöret, riven pepparrot, rädisor och kokt potatis. Bryn smöret. Gnid in fisken med salt och låt den ligga ca 30 min. 100 g Arla® Svenskt Smör
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.