4 st
torsk, bitar à 250 g 1 st lök, gul 1 st morot 1 st fänkål persilja, några stjälkar 2 st lagerblad vitpepparkorn, några stycken 3-4 st kryddpepparkorn 0,5 st citron grovt salt pepparrot, riven citronklyftor dill, kvistar smör
Torskfilé, smaksatt crème fraiche och lite riven ost över är allt jag behöver. Vid middagsbordet satt ungarna mest och skrattade åt varandra, medan vi vuxna åt av fiskgratängen och suckade över alla gröna ärter som vi (okej, Daniel) skulle behöva städa upp från golvet
Ingredienser Portioner. 8 ca 1 1/4 kg färsk laxfilé utan skinn 2 msk olja 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk finrivet citronskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
KoktTorskmedPepparrotssmör. Kokttorsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade
Servera torskenmedkokt potatis, skiratsmör, citronklyfta samt riven pepparrotoch ev. Kokttorsk. lägg torskenmed lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.