Lägg därefter på sparrisenoch sedan den kokta fisken ovanpå potatisen. När den är nästan färdigkokt, stäng då av plattan och låt potatisen vila i det varma vattnet
Servera gärna lite grön sparris till eller någon annan grönsak ni tycker om. Lägg en stor hög av äggoch räkröran på fisken, riv över lite extra pepparrot, garnera med en dillvippa
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Servera medkokt potatis. Kokt torsk. Börja med att sätta på potatisen. Skala och hacka äggen. Koka äggen. R och jag njuter men pluttisarna , dom ville hellre ha ugnspannkaka
Börja med att koka polisen ochäggen, skiva potatisen och hacka äggen. Bottna med skivad potatis, hackade ägg, lätt smörstekt lax samt finhackade kryddor
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Skär av nedre delen på sparrisenoch koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar
Rosta solrosfrön i en het torr panna, bryn lite smörochlägg upp allt på en tallrik. Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.