Servera medkokt potatis. Kokt torsk. Börja med att sätta på potatisen. Smält smöret. R och jag njuter men pluttisarna , dom ville hellre ha ugnspannkaka
En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Eller något annat som smakar bra till ugnskokt fisk - som till exempel hackat, kokt ägg. Servera med nypotatis koktmed mycket färsk dill, nykokta primörer, skiratsmöroch riven pepparrot
Servera fisken på en bädd av sallad och lägg kokt nypotatis ochpepparrot vid sidan om. Det här är huvudrätten som vi åt efter den kokta vita sparrisen (som publicerades härom dagen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.