Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Servera med såsen och kokt eller pressad potatis. Koka fiskfiléerna i mikron i två omgångar. Fräs vitlöken i en kastrull med olivoljan utan att den får färg
Servera fiskenmed sås, kokt potatis, sallad och citronklyfta. Häll grädden i en kastrull vispa ner ljus redning tllsammans medfiskfond eller buljongtärningen
Servera medkokt ris. Hade inte gjort något med curry på ett bra tag, så det var kul. Skölj av fisken. Vispa ut mjölet och curryn med vattnet direkt i pannan
Panerad fiskmedkokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.