Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Sen är det bara att servera tillsamman medkokt potatis och ärtor exempelvis. Min tisdag inleddes med sovmorgon och sedan mysfrukost med barnen i soffan framför tvn, fortfarande i pyjamasarna
Krydda fiskfileérna runt om med sockret och saltet. Koka upp fiskbuljongen i en gryta och lägg ner fileérna i buljongen, låt allt koka upp och ta genast grytan från värmen
Koka upp buljong i lite vatten och skär fisken i portionsbitar. Fast med tanke på att det bara är jag som äter det så är det liksom lättare att göra någonting som alla äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.