Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Lägg ned fiskenoch sjud tills den är precis genomkokt, fast och vit i köttet. Det här är faktiskt en fiskrätt som smakar helt fantastiskt i all sin enkelhet
I förrgår hade vi dill i tsatzikin, igår i fiskenoch idag har jag gravat lax. Fördela fisken ovanpå. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Jag fann en liten fiskfiléoch en sötpotatis och experimenterade med det. Till detta skivade jag tunna skivor av sötpotatis som jag kastade ner i formen medfisken
Lägg fiskfiléerna ovanpå, sedan ett lager mozzarellaskivor och sist zucchinin. Häll olja i botten på en ugnsfast form och täck botten med tomatskivorna
Med grädde, vitt vin, olika sorters fiskoch grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.