Servera fiskenmedkoktpotatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blirgenomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisentillsammansmed ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fiskenilite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fiskni har
IngredienserPortioner. 4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Lägg fiskeni en ungsform med salt och peppar med tomater imitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även litefiskkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.