Krydda med salt och citronpeppar. Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Lägg fisken på en rejäl bit folie. Koka tills potatisen är klar, då är fisken också klar. Skala 2-3 potatisar och lägg dem i en liten kastrull med vatten. 150 g fiskfilé
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Kyckling i brieostsås med curryråris. Koka råris med lite olivolja, salt och curry, jättegott. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon
Igår så blev det en lasagne med taco smak. Krydda nu med muskotnöt och salt och vitpeppar. Lägg lite ostsås i botten och börja med ett lager lasagneplattor
Pressa potatisen och blanda med salt, peppar, rökt bog, salladslök, ägg och äggula. Ta upp lite med en sked och forma till en boll som rullas i ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.