Panerad fisk med morotstzatziki och kokt potatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram toskfilé , eller annan vit fisk
  • 2 st ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 olivolja och smör
  • 2 dl matyoghurt
  • 200 gram morötter
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 msk citronsaft
  • 1 salt och svartpeppar
  • 800 gram potatis
  • 1 citronklyfta(or)
  • 0.5 st romansallad
  • 0.5 st gurka
  • 1 st tomat
  • 1 olja och vinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.