Servera fiskenmedkoktpotatisoch ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Stek de panerade torskfiléerna tills de är gyllenbruna. Servera medsmörkokt majs och en citronskiva. Doppa först filén i mjöl, sedan i ägg, och sist ströbröd, krydda med salt och peppar
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås ochpotatismos
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.