Dagens fiskgryta är just ett sånt recept som har hängt med länge och som dessutom är lite extra betydelsefullt, i alla fall för frun i köket vars mor receptet kommer från
Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Toppa med räkor. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt
Hyvla smöret med en osthyvel och lägg ovanpå. Servera gärna med en sallad. Skivapotatisoch lök. Blanda ägg, mjölk, grädde, vatten, salt och peppar till en äggstanning
Pressa potatisenochvispa ner mjölken till lagom konsistens. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Tillsätt kryddgrönt och smaka av med salt och peppar
Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fiskentillsammansmed resten av grädden. Dela den halvtinadefiskeniportionsbitaroch lägg i en ugnssäker form
Den var så god så jag var tvungen att göra den hemma så att jag kan dela medmigtill er. Paulinaoch Anette bjöd på den här übergoda pajen när vi var iOstvik för ett tag sedan
Servera till bakad potatis, bröd, kanapéer, smörgåstårta eller likande. Lägg alla ingredienser utan salt och peppar i en mixerochmixatill önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.