Fisk i mild gräddsås med kokt potatis och ärtor - Recept - Tasteline.com
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram fiskfilé(er) , vit fisk 1 krm salt , cirka, efter smak 1 krm svartpeppar , cirka, efter smak 0,5 st gul lök(ar) 0,25 st färsk timjan 0,5 msk olivolja 1 msk smör 3 dl vispgrädde 1 msk fiskfond , vid behov, välj glutenfri 1 tsk dijonsenap 1 krm salt , cirka, efter smak 1 krm vitpeppar , cirka, efter smak Tillbehör 700 gram potatis(ar) 0,5 påse gröna ärtor , ca 225 gram, frysta Köp receptet Näringsvärde Kcal: 611 Protein: 34 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 36 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.