Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé
Stek färsen smulig i en stekpanna med smör. Klipp baconet i mindre bitar. Skölj och skiva purjolöken. Tillsätt bacon och purjolök till färsen och stek tills baconet börjar få färg
Tina fisktärningarna lätt. Rör ner paprika, ananas, fisk och banan i grytan. Låt allt sjuda under lock ca 5-8 minuter eller tills fisken är ogenomskinlig. 1 pkt fisktärningar
Dela fisken i bitar och krydda med salt och peppar. Lägg över fisken i en smord ugnsfast form. Vispa ihop mjöl, grädde, chilisås och dill och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.