Crèpes med skaldjursfyllning
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 3 st ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 2 msk smör
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl grädde
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 100 g skalade räkor
  • 170 g kräftstjärtar
  • 2 st ägg
  • 0.5 dl dill
  • 2 msk persilja
  • salt och peppar
  • 2 dl riven ost
  • sparris
  • räkor
  • dill
  • 100 g röda druvor
  • minitomater
  • svarta oliver
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.