Gör en valfri pajdeg. Lägg degen i en långpanna som är 30x40 cm med bakplåtspapper i botten. Fyllning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med smör
Den här maträtten har jag älskat så länge jag kan minnas. Min mormor gjorde alltid sådana här köttfärsrullader åt syrran och mig när vi var små, och vi åt dem alltid med stor aptit
Måndag = ny vecka och nya möjligheter. -)Wok i alla dess former smakar alltid gott. Här behöver det inte vara just fläskfilé, man kan ta kyckling, nötkött, lax etc
Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén. Bryn köttet runt om på medelvärme i en stekpanna med smör
Blanda havregryn, potatismjöl, mjölk och kalvfond i en bunke. Låt det stå och svälla i 5 minuter. Tillsätt hackad lök, ägg, nötfärs, salt och peppar i havregrynsblandningen och arbeta samman till en smidig färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.