Idag bjuder köket på en rosastekt kalventrecotemed hemgjort salviasmöroch smarrig parmesanpotatis. I glaset en fruktig Zinfandel med smak av björnbär, plommon och mintchoklad
De söta jordgubbarna gifter sig utmärkt med den salta fetaosten och pistagenötterna. Prova gärna att göra det goda citron- ochsalviasmöret - kalv och salvia är en härlig och klassisk kombination
olivolja att smörja formarna medFeta- och rosmarinsås. Servera med en sallad. Så här gott kött behöver ingen marinad eller glaze, endast salt och peppar behövs
Avsluta med. gräslök och örtsalt. 180g kalventrecote. krossad grönpeppar och timjan i en stekpanna, placera den i ugnen i 15 minuter. Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter. 2 minuter, krydda med örtsalt. 180g kalventrecote. 15 minuter Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter Avsluta med. 2 minuter, krydda med örtsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.