Grillad kalventrecote med potatisbakelse och feta- och rosmarinsås
Smått & gott
Smått & gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 skivor kalventrecote
  • Potatisbakelser
  • 4 medelstora potaisar
  • 125 g mozzarella
  • 2 msk pinjenötter
  • 2 msk ströbröd
  • 2 msk olivolja, att steka i
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 0,75 dl finhackade örter, t ex basilika, rosmarin, persilja
  • 2 dl rucola, grovhackad
  • 1 ägg 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 muffinsplåt
  • olivolja att smörja formarna med
  • Feta- och rosmarinsås
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 100 g fetaost
  • 1 msk rosmarin, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.