Svampravioli med brynt salviasmör och hasselnötter
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 och
  • Svampravioli med brynt salviasmör och rostade hasselnötter, 4 port
  • 5 dl durumvetemjöl
  • 3 ägg 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja
  • 1-2 msk vatten
  • 2 schalottenlökar, skalade, finhackade
  • 1 vitlöksklyfta, skalad, riven
  • 2 jordärtskockor, skalade finhackade
  • 1 dl torkad karl johansvamp
  • 200 g färsk svamp, t ex ostronskivling eller champinjoner, grovhackade
  • 2 msk smör
  • 2 msk vitt vin
  • 1 msk kantarellfond
  • 1 burk ricotta
  • 1 dl riven parmesan
  • salt och vitpeppar
  • några blad torkad eller färsk salvia
  • 100 g smör
  • 1 dl hasselnötter
  • 1 dl riven parmesan till servering
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.