Mosa potatisen och blanda med äggulor, olivolja, riven parmesan, basilika, salt och svartpeppar. Perfekt bjudmat som går att förbereda och massor av härliga smaker
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull. Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…
Servera ryggbiffenmed klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
Helstekt ryggbiffmed grönsaksmix och parmesanPortioner. Lägg morötter, kronärtskocksbottnar och blomkål i en sauteuse tillsammans med tomatvatten och smör
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält med parmesanost. Grilla köttet på en sida i taget medan glöden är ganska varm (se upp, olivoljan gör att det kan flamma upp)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.