Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Vi testade att grava köttet först och sedan grilla det. 1 kg oxfile 3 msk flingsalt 3 msk strösocker 2 tsk mald svartpeppar 3 krossade vitlöksklyftor med skal 1,5 dl persilja, hackad 5 cl gin,. 3 krossade vitlöksklyftor med skal
Salta efter behag och vrid några varv med pepparkvarnen. Servera med lättkokt sparris. Parmesanpotatis. Lägg rumsvarmt smör i en skål och tillsätt hackad ramslök
Putsa oxfilénoch marinera minst en timme innan tillagning. Ta upp oxfilén, torka av den. Blanda med bearnaisesåsen och lägg tillbaka blandningen i potatisarna
Servera köttet med en grillad tomathalva, steklökar, en skiva beasmör och din favoritsallad. Finhacka schalottenlöken och mosa ihop alla ingredienser med en gaffel
Salta och peppra filén, pensla med sweet chilisås. pensla med sweet chilisås under stektiden. skiva champinjonerna och stek dom tillsammans med lite vitlök
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.