Grillad kalventrecôte med bulgursallad och parmesankräm
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 2 msk Persilja - färsk
  • 1 msk Fransk dragon
  • 0.5 st krukor Gräslök - färsk
  • 2 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 dl Parmesanost
  • 1.5 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 2 dl Hel Bulgur
  • 5 dl Vatten
  • 0.5 st tärningar Hönsbuljong
  • 1 krm Salt Fint
  • 400 g Kronärtskockshjärtan
  • 0.5 dl Persilja - färsk
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 dl Basilika - färsk
  • 1 msk Olivolja
  • 450 g Kalventrecote

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.