Salta och peppra. Skiva dem och lägg över dem i en ugnsform. Skala och finhacka vitlöken. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Hoppas ni alla haft en riktigt härlig och glad påsk och fått njuta av vårvärme och sol. Jag ska ge er ett gott recept på en enkel men så vansinnigt god kycklinggryta som passar utmärkt både till vardags som helg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.