IngredienserPortioner. 4 900 g potatis 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 500 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk timjan 1 tsk oregano 100 g fetaost 1/2 dl vatten 1 gurka 1 dl matyoghurt 4 tomater 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja 1 förp persilja Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Forma smeten tillköttbullar och lägg dem itomatsåsen. Låt såsen puttra medan du gör köttbullarna. Koka upp tomater, vatten, paprikaibitar, sköljd och skivad purjolök, salt, peppar och basilikai en gryta
Tillsätt bara liteklassiska medelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienskaköttbullar. -) En klassisktomatsås som fått puttra ett tag kompletterar köttbullarna perfekt
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Efter att jag tipsade om dessa italienskaköttbullarna på instagramigår (ett gammalt recept som ligger här sedan tidigare) blev jag så sugen på att laga det själv tillmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.