God eftermiddag. Det här receptet har jag postat förut och det tål att highlightasigen. Jag kallar den ofta The fläskfilégryta eller Godaste fläskfilégrytan för det är en sån där rätt som brukar uppskattas av de flesta
Låt småputtra samman och lägg ner köttbullarnai såsen, fortsätt koka på låg värme ytterligare en stund så köttbullarna är ordentligttillagade rakt igenom
Forma färsen till avlånga köttbullar. Låt ströbröd, vatten och citronsaft svälla i en bunke. Tillsätt lammfärs, finhackad rödlök, persilja, mynta, oregano, ägg, salt och peppar
Planen för min del under resten av året är som jag nämnde imittinläggi söndags kväll att äta mer av vår artegna kost, så det här inläggetvill jag förtydligainnehåller en rätt jag lagade i förra veckan innan jag med det bestämdaste bestämde mig för att strikt hålla migtill mera grönt och mindre kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.