Italienska köttbullar med tomatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skiva vitt bröd
  • 1 dl vatten
  • 500 g kalvfärs
  • 1.5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st ägg
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 tsk salvia
  • 0.5 st citron
  • 0.5 dl parmesanost
  • 2 msk smör
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 400 g passerade tomater
  • 1 tsk strösocker
  • salt
  • 1 tsk basilika
  • pappardelle
  • parmesanost
  • basilika
  • salvia

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.