Forma smeten tillköttbullar och lägg dem itomatsåsen. Låt såsen puttra medan du gör köttbullarna. Koka upp tomater, vatten, paprikaibitar, sköljd och skivad purjolök, salt, peppar och basilikai en gryta
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Efter att jag tipsade om dessa italienskaköttbullarna på instagramigår (ett gammalt recept som ligger här sedan tidigare) blev jag så sugen på att laga det själv tillmiddag
Jag har lekt Paolo Roberto och testat hans italienskaköttbullar. Fast nästa gång ska jag ösa på mer med salt och kryddor då köttbullarnaisig blev lite bleka
Så jag gjorde italienskaköttbullaritomatsås, har provsmakat lite och det blev väldigt gott. Gör sen köttbullarna, blanda köttfärs, hackad lök, pressad vitlök, ägg, riven parmesan, dragon i en bunke, smaka av med salt och peppar
Så det blev italienskaköttbullaritomatsås. Blanda allt och forma till rätt stora köttbullar. Ivanliga fall gör jag tomatsåsen själv, i går gjorde jag det enkelt för mig och fuskade med halvfärdig
Lite större köttbullar med en smak av Italien som får koka färdigai en krämigtomatsås. Rulla runt dem i såsen då och då under tiden så att alla sidor på köttbullarnablir täckta av sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.