Hjort-Wallenbergare med smörstekta kantareller
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g hjortfärs
  • 14 st äggulor
  • 10.5 dl vispgrädde
  • 11 tsk salt
  • 11 krm vitpeppar, krossad
  • 12 msk Bong Touch of Taste Viltfond med kantarell
  • 1 Till servering
  • 1 potatismos
  • 1 lingon, rårörda
  • 1 kantareller, färskaLägg färsen, äggulorna, saltet, kryddorna och fonden i en matberedare och kör i ca 1/2 min så att allt blandas väl. Skrapa kanterna med en slickepott, tillsätt sedan all grädde på en gång och kör i ytterligare 10-15 sek. Forma till fina stora biffar och vänd i ströbröd. Stek biffarna sakta i smör. Servera med gott potatismos, rårörda lingon och smörstekta, nyplockade kantareller.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.