Smörstekt abborre med gräddiga kantareller
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 500 g byxad abborrefilé
  • mjöl
  • salt, vitpeppar från kvarn
  • smör
  • matolja
  • citronskal, rivet
  • ev vitlök och timjan
  • 1 kg kantareller, putsade och klara
  • 1 gul lök
  • salt och peppar
  • grädde
  • rosmarin
  • kokt småpotatis
  • tunt hyvlade grönsaker
  • 500 g byxad abborrefilé mjöl salt, vitpeppar från kvarn smör matolja citronskal, rivet ev vitlök och timjan
  • Gräddiga kantareller ca 1 kg kantareller, putsade och klara 1 gul lök smör salt och peppar grädde rosmarin
  • Servering kokt småpotatis tunt hyvlade grönsaker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.