Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Blanda den varma eller rumsvarma potatisen med sparris, salladslök, rädisor och persilja
Avsluta med potatis. Servera med skirat smör och citron. Skär potatisen i skivor. Finstrimla laxen. Fräs löken i smör tills den blir mjuk utan att ta färg
Placera längderna på plåt med bakplåtspapper. Platta till varje längd med hjälp av en gaffel. Skär längderna medan de är varma i sneda ca 3 cm breda kakor
Koka potatisen med skal, låt svalna. Skala de avsvalnade potatisen och skär i kubber i önskad storlek, lägg över potatiskubberna i skålen med örtblandningen, blanda försiktigt så det inte blir mos, smaka av med ev salt
GrönPotatissalladmed Hummusdressing. Men sedan smakade jag på en variant av fransk potatissalladmed en fräsch dressing på olja och vinäger, och ändrade direkt åsikt
Jag tänkte bara tipsa om en riktigt god hemgjord potatissalladmedgrön sparris och dijonvinägrett som ni enkelt kan göra som tillbehör om ni kanske ska grilla i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.