Servera potatissalladenmeddressingen, den rökta makrillen och eventuellt kokta ägghalvor. Till fisken gjorde jag en god potatissallad, med inspiration från ett recept ur senaste numret av Elle mat & vin
Dressingmed harsyra…. Idag får du ett recept med både smak och färg av våren, mycket läckert fotograferat av min fina vän och kompanjon Therese Renåker
GrönPotatissalladmedHummusdressing. Men sedan smakade jag på en variant av fransk potatissalladmed en fräsch dressing på olja och vinäger, och ändrade direkt åsikt
Jag tänkte bara tipsa om en riktigt god hemgjord potatissalladmedgrön sparris och dijonvinägrett som ni enkelt kan göra som tillbehör om ni kanske ska grilla i veckan
Dela potatisen och blanda med oliver, skocka, kapris och persilja. Salt och peppar. Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar
Dela potatisen och blanda med oliver, skocka, kapris och persilja. Salt och peppar. Ringla över olja och vinäger, blanda runt ordentligt - smaka av med salt och peppar
Så blev det helg och det börjar verkligen grönska därute. På jobbets lunchrestaurang serverades potatissalladmed pesto och till det färsbiffar och en rökig tomatsås
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Gröna blad, frukt ochgrönsaker innehåller massvis med vitaminer, mineraler och spårämnen. De har båda en helt OK smak som blandar sig väl medgröna smoothies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.