Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Alltså vitlök, går det att tröttna på. Svaret måste vara nej. Här hemma gör vi det i alla fall inte. Dessa vitlökspotatisar fann jag hos Bambi och de är farligt goda
4 portioner. 1 kg färskpotatis eller delikatesspotatis. 3-4 vitlöksklyftor. olivolja. flingsalt. 1 dl blandade helst färska örter (gräslök, persilja, basilika), frusna örter går bra också
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Finstrimla den gröna blasten på vårlöken och skiva den nedre delen tunt. Den här potatissalladen åt vi tillsammans med ugnsbakade tomathalvor, supergod bearnaisesås (som var färdiglagad av Hemmagastronomi) och grillad hängmörad biff
Skala, dela och koka potatisen mjuk. Det tar ca 20 minuter. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.