Höstfrukten är färdig att skördas ochbären fullkomligen exploderar ute i våra skogar, med detta kan man inte annat än älska hösten och dess naturliga skafferi fylld med både lycka för ögon och mun
Det var lite "pickligt" att vända på pannkakan, och du behöver en bra, riktigt böjlig stekspade. Eftersom sirapen är rejält söt är det gott med något syrligt som bryter av, så servera gärna sour-cream till, eller grekisk yoghurt blandad med vispad grädde
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Den här bakade jag i torsdags, som rubriken lyder alltså en mörk chokladtårta som jag sedan spritsat vispad grädde på och lagt en hög med blandade bär i mitten
Vit choklad är ju ganska sött men tillsammans med creame fraiche ochfärska hallon ochblåbär blir det här en fräsch och syrlig dessert som alla runt bordet tog en extra portion av
ersätt havregryn och rismjöl med mandelmjöl. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Jag körde med enbart ekologiska råvaror men det är valfritt. Servera med ekologisk fet yoghurt. Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min
Jag kokade upp en sockerfri lemonad på dem och använde hälften som god och läskande dryck medan den andra halvan blev basen till de här goda isglassarna - som tillsammans med frukt ochbär blev en kanonmellis tyckte barnen
Lägg ihop bottnarna med citrongrädde ochfärskabär emellan. Marängtårta med smörkräm – Koladröm med daimgrädde och jordgubbar – Tårtbotten – Marängtårta med smörkräm och jordgubbar
färskabär (jag hade jordgubbar ochblåbär). (Gluten- ochsockerfri. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.