utan socker, glutenoch mjölk av Ulrika Hoffer. Det är visst kladdkakans dag idag, så då passar det ju fint med en nyttigare variant än de flesta man hittar på nätet och i kokböcker
Försöker man undvika socker ochgluten så är den här kladdkakan perfekt för den som vill ha någon gott som dessert eller en bit kladdkaka i soffan framför filmen
Själva kakan är både glutenfrioch mjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Vill man kan man använda mandelmjöl och steva strö eller sukrin för en LCHF-variant. Häll ner havre, rismjöl och agave i bunken och nyp ihop till en smulig deg
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här glutenoch mjölkfria kladdkakan med en röd kaffetopping
Härligt med fikabröd som är fritt från glutenoch vitt socker. Jag såg att våra bananer började bli mogna och nästan övermogna så jag fixade till muffins igår till meditationsgruppen
Idag gjorde vi lite havrekex, vi gjorde dem sockerfria så att även lillasyster får smaka ochglutenfria så att kusinen kan smaka när hon kommer på besök om en vecka
Innan jag hann tänka klart fick jag ett mail där jag fick veta att en av tjejerna är vegetarian, en nötallergiker och två stycken äter inte laktos eller gluten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.