Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Vispa grädden (spara lite vitt grädde till garnering) och tillsätt hallon med socker. Spritsa vitt vispgrädde till rosetter och i varje tryck en hallon
Kvällens dessert är kanske lite inspirerad av hösten med sin mustiga mörka choklad smak. Servera och garnera med vansinnigt mycket goda bäroch en klick grädde
Pannkakstorsdag med veganska, glutenfria proteinpannkakor medkokosgräddeochbär. *Havre i sig är naturligt fritt från gluten, däremot behandlas det ofta med produkter som innehåller gluten och vissa kan därför vara känsliga mot havre
Om du tycker att marängen blir mörk mot slutet kan du täcka den med bakplåtspapper. Fyll den enkelt medgräddeochbär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad
Denna våffeltårta bjöd jag på nyligen, fylld med friska smaker som lemon curd, gräddeochbär. Fortsätt att bygga din våffeltårta med nya lager av gräddeoch lemoncurd
Först en marängbotten, sen jordgubbsmousse med vit choklad, därefter vispad gräddeoch färska bär. massor med färska jordgubbar eller andra färska bäroch gärna några kvistar citronmeliss eller mynta
Servera med en klick gräddeoch du är hemma. Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon ochblåbär
Vispa gräddenoch spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar med färska bär. De här mördegsformarna åt vi som efterrätt på vår kräftmiddag i söndags och de blir sådär goda och spröda med mycket vaniljsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.