Fyll frallorna med en salt röra.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fyllda frallor med citrondressing
  • 4 frallor, urgröpta
  • ½ dl hackad persilja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 kokta ägg, grovt hackade
  • 1 rödlök, fint hackad
  • 6 sardellfiléer, fint hackade
  • 2 msk kapris, hackade
  • 2 dl ruccolasallad, hackad
  • 3 tomater, hackade
  • Torka de urgröpta bullarna i ugnen på 150 grader några minuter.
  • Finhacka innankråmet och stek i olja med persilja och vitlök.
  • Blanda alla ingredienser i en skål och rör ner den stekta röran.
  • Fyll bullarna med röran och servera med en grönsallad och dressingen.
  • Citrondressing
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 1 krm socker
  • salt och svartpeppar
  • Rör samman ingredienserna och smaka av. Låt det gärna stå en stund i kylen och gona till sej.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.