En seg och god skorpa, lite som ciabattabröd eller brödet som serveras som tillbehör på pizzerian. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligenen stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Hur smidigt som helst och helt perfekt om man vill bjuda på nybakat bröd till frukosten
Det glömde jag med den första och då bubblade den upp sig somen ballong. Till bröd är Manitoba Cream bra som gör brödet luftigt och Rustique som gör brödet saftigt och smakrikt
Eftersom detta bröd är ganska sött så det är väl inget bröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott
Jag fick i uppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Kommentarer
ingegardek
Jättegoda bullar.
Logga in eller Registrera för att kommentera.