Häll såsen över köttet och fördela resterande grönsaker ovanpå. Fördela kött och marinadovanpå. I går gjorde jag enriktigt god lövbiffgratängoriginal receptet kommer från Hemmets Journal ,men jag gjorde liteändringar, så här kommer minvariant
Lägg ut lövbiffarnapåen skärbräda och fyll halva med valfri grönmögelost. Cheddar-lasange. Vispa upp allt från botten och sjud sedan på låg värme och smaka av med salt och peppar
Se till att köttet inte får steka för länge eller vara inne för längeiugnen -då blir det torrt. När köttet är klart så ta ut det ur ugnen, klipp bort snöret och skiva upp det
Skölj squashen och dela pålängden. Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Ha ner köttfärs, sambal oelek, pressad vitlök och äppelcidervinäger
-Mama Skogly ♥ Om köttet inte är segt, så blir det här gott. Vad som kunde ha varitensmaskigmiddag saboterades av en stackars ko som aldrigisittliv kan ha fått gå på grönbete
Lägg ut lövbiffarnapåen skärbräda. Vikihoplövbiffarna och fäst ”klämman” med en tandpetare. Ändå smakar det som om man stått längei köket och fixatihopvärldensmiddag
Skär av toppenpå frallan och gröp sen ur frallan så att denblirtillen ”skål”. Gottigt Det går jättesnabbt och enkelt att fixatill, perfekt till kvällsmat Eller varför inte frukost
Sätt påugnen och stoppa inpotatisenpåen plåt när ugnen är varm. Lägg en stor klickpå varje lövbiff och stäng den med tandpetare eller trä igenomspagettipå samma sätt
Förut har jag mest sneglat på recept eller rätter med raw food och tänkt att detta är ingenting för mig då jag har ett stort behov av att äta varm, lagad mat till både lunch och middag, annars mår jag inte bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.