Jag vet att andra har grillat dem i ugnenmen då får man inte den rökiga smaken och det är just den som gör att dennaröra blir så mycket godare än alla röror man kan äta på olika matställe
Idag gjorde jag enenkel och god röra som jag serverade till stekta kotletter. Passade riktigt bra till köttet, men skulle smaka minst lika gott till kyckling
Nåväl, lagade en jättegod tonfiskröra i går med linser, turkisk yoghurt och dijon. Längesedan var det jag åt tonfisk, men ramlade över konservburkshyllan i butikenhäromdagen och då kom jag ju på hur gott jag tycker det är
Dennalinsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
Helgen som gick bjöd ju på strålande sol och riktig vårvärme. Det här är mitt bästa recept som är så lätt att röra ihop och fylla med ett paket frysta blåbär
Den förre moderatledaren fick något avvisande i blicken när han talade om den ”rödgröna röran”. Det måste bero på att han aldrig har käkat Chimichurri, en fräsch örtolja med chili, persilja och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.