Du behöver egentligen inte fylla rispappernamed någonting alls - bara salta dem och krydda dem med paprikapulver när de har friterats så har du världen godaste snacks
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friteratrispappermed len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Smoothiesen blev en fräsch men söt sak med en klick av min hemkokta jordgubbe och fläderblomssylt. Jag och en annan mamma sa till på skarpen och en av de två lomade i väg medan den andre killen helt obehindrat fortsatte sin fågeljakt
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Finhacka chili och paprika, blanda med osten. Vispa samman ägg med lite salt. Chili cheese och lökringar är ett måste till hamburgare ute på snabbmatskedjorna, inte för att vi hamnar där speciellt ofta men någon gång om året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.