Efterrätter

Efterrätter

  • 123 Recept
Passionerad mazarintårta

Passionerad mazarintårta

rumsvarmt smör. 1strösocker. 1ägg. 1vetemjöl. 1mandelmassa. 1stora ägg. 1bakpulver. 1passionsfrukter, fruktköttet
Jordgubbsmousse i chokladkopp

Jordgubbsmousse i chokladkopp

En liten charmig Påskdessert med Jordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
Mazarinkaka

Mazarinkaka

Det känns som att temadagarna har avlöst varandra sista tiden, och nu är det dags att fira Mazarindagen
Banana split kladdkaka

Banana split kladdkaka

Att något enkelt kan vara så gott. När jag bakade denna tänkte jag på min systerson som fullkomligen älskar choklad, banan och glass
Vit kladdkaka

Vit kladdkaka

300 g cream cheese. 11 dl florsocker. 11 1/2 dl vispgrädde
Hallonpaj

Hallonpaj

Hallonpaj. Hallå. Nu har vintern kommit till oss också, hoppas alltid att den ska utebli ha ha. Idag har lilleman varit här och åkt lite i backen, det är ju mysigt förstås
No bake snickerspaj

No bake snickerspaj

40 g kokos (1 dl). 1120 g florsocker (2 dl). 1220 g cornflakes (11 dl). 1350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk)
Karlsbadersemla med kokosfyllning

Karlsbadersemla med kokosfyllning

Sätt ugnen på 230°. Smält smöret och tillsätt mjölken. Lös upp jästen i mjölkblandningen. Blanda ner de torra ingredienserna och äggulorna
Kladdkaka grundrecept

Kladdkaka grundrecept

Sätt ugnen på 150°. Smöra och bröa en springform med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Smält smöret i en kastrull, ta av från plattan
Mandelkubb – klassiskt recept

Mandelkubb – klassiskt recept

Sätt ugnen på 225 grader. Rör smör och socker poröst. Blanda ner bittermandelarom tillsammans med gräddfil och ägg
Saffranspannacotta med vit chokladnätboll

Saffranspannacotta med vit chokladnätboll

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och saffran. Låt sjuda i ca 5 minuter. Ta bort saffranskoket från plattan och rör ner gelatinbladen
Dulce de leche paj m. Italiensk Maräng & Choklad

Dulce de leche paj m. Italiensk Maräng & Choklad

Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt med mängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
Råriven äppelpaj | Recept från Köket.se

Råriven äppelpaj | Recept från Köket.se

Blanda snabbt ihop alla ingredienser till pajdegen. Låt vila i kylen i ca 1 timme. Kavla sedan ut degen så att den passar i en pajform som är ca 20 cm i diameter, eller i en stekpanna av gjutjärn om man inte har någon form