Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera medfärskfrukt
Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten. Bred på lemoncurden på marängbotten. Tillsätt sockret lite i taget under vispningen och fortsätt vispa till marängen är glansig och bildar små toppar
– Färskfrukt såsom hallon, mango, sharonfrukt eller kanske lite bär av olika slag. Kanske vill du fira dagen med en festlig dessert av friterat rispapper drejat medlemoncurd, söt fruktoch mandarinpärlor
Servera medfärskafrukter som du delat i bitar och marinerat i pressad lime ochfärsk hackad mynta. Det är vid sådana tillfällen det gäller att tänka i nya banor och det tyckte vi, och våra gäster, att vi lyckades ganska bra med
Jag gjorde en saffrans sabayonne medfärska bär ochfrukter efter recept av Leila. Sedan hällde jag över sabayonne krämen och gratinerade någon minut högst upp i ugnen under grillen med öppen ugnslucka, se upp, här går det snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.